Nederlands English

Onze visie

De mens staat bij ons centraal binnen de projecten die wij doen, de opdrachten die we uitvoeren, de diensten die we leveren en het bedrijf dat we zijn. Onze medewerkers zijn daarom open, eerlijk, authentiek en gericht op ontwikkeling en samenwerking, zowel intern als extern.

Wij staan voor duurzame adviezen en oplossingen die praktisch, concreet, onderbouwd en gericht zijn op de groei van mens en organisatie en altijd ontwikkeld vanuit de basisprincipes van bedrijfsvoering en de mens.

De gedachte

Wil je als bedrijf succesvol zijn dan dient de mens centraal te staan. Binnen projecten en organisaties blijkt de rol van de mens doorslaggevend. Of het nu gaat om een succesvol verbeterproject of een organisatie die onvoldoende presteert, in veel gevallen is de mens de sleutel. Zeker in een tijd waar capaciteit schaars is, is het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit zeer belangrijk.

Basale gedachten als de juiste medewerker op de juiste plaats, heldere organisatiestructuren en processen, ondersteunende systemen, maar ook communicatie en cultuur zijn hierbij van belang. In veel gevallen wordt nagelaten om de gehele keten te analyseren en richt men zich alleen op het probleem waarbij de oplossing vaak ergens anders ligt. Door de mens te betrekken bij verbeterprocessen en de aandacht te geven die deze verdient kunnen verbeteringen doorgevoerd worden die blijvend zijn en organisaties verder brengen.

Het team

Ron Serpenti

Managing Director

Bedrijfsleiding en productontwikkeling

Wybe Braaksma

Partner & Strategy Advisor

Strategie ontwikkeling en Financiën

Lienke Pet

Associate

Teamontwikkeling

Cathy Hoekstra

Associate

Timemanagement & Effectief werken

Jolie Gutteling

Associate

Burn-out preventie